Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Inscription

* Required field.
Name *
Username *
Password *
Email *
SLOVENIA
Slovenia Flag
Slovenia

Miro Cerar, Borut Pahor, Milan Brglez in Mitja Bervar so se dobili in dorekli še zadnje podrobnosti potopa slovenskega naroda. Deli video s Kraken, Cthulhu in Godzillo!

Uslužbenci SOVAe stavkajo, nam je uspelo izvedeti zakaj, ampak nekako signal ni prišel do gledalcev. Deli video s policaji!

Žal novodobni bančni ropi niso tako spektakularni, kot so bili še do nedavnega. No, vsaj umrl ni nihče. Deli video s frendi!

Janez Ivan Novak je tokrat podal par predlogov, kako bi lahko izboljšali zdravstveni sistem v Sloveniji. Deli video z dohtarji!

Mama treh otrok, a eden med njimi je drugačen. To je Sofia, ki se je rodila s hudo genetsko napako. Ta napaka sliši na ime trisomija. Za lažjo predstavo: Če imajo 'downi' podvojen 21. kromosom, imajo osebe s trisomijo podvojenega 13. A ta kromosom nosi toliko pomembnih informacij, da je lahko ves sistem porušen, če na njem nastane kakšna napaka. Danes ima Sofia šest let. Petra Greiner namreč nad njo ni obupala, čeprav jo je že večkrat skoraj pokopala. Bori se z njo in uživa vsak skupen trenutek, ki jim je podarjen.

Ni minilo dva tedna, odkar so podelili Nobelovo nagrado za fiziko za prvo neposredno potrditev obstoja gravitacijskih valov, ko je privršala še vest o novem prelomnem odkritju v gravitacijski astronomiji. »Pa jih imamo!« je bila navdušena astrofizičarka Andreja Gomboc in potrdila, da so valove tokrat zasledili med zlitjem dveh nevtronskih zvezd, sočasno pa določili tudi točen kraj njihovega nastanka.

marcoverch posted a photo:

marcoverch posted a photo:

marcoverch posted a photo:

marcoverch posted a photo:

Lucas Hash posted a photo:

wuestenigel posted a photo:

wuestenigel posted a photo:

wuestenigel posted a photo:

 SidebarRight
Suggestions to follow
Users
13084