Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Inscription

* Required field.
Name *
Username *
Password *
Email *

Jul Deda bën çmëndurinë qe askush se priste

image

image Në ditën e lindjes së djalit të tij Mateos, aktori i njohur i humorit Jul Deda duket ka vendosur të bëjë tatuazh.

Ai ka publikuar një video në Instastories në të cilën shfaqet duke bërë tatuazhin.

image

Juli ka zgjedhur pjesën e krahut për të bërë tatunë, ndërkohë që me aq sa dallohet duket se ai ka vendosur të bëj një tatuazh të dedikuar fëmijëve të tij Reinës dhe Mateos.

Read more http://lajmifundit.al/2017/12/jul-deda-ben-cmendurine-qe-ashkush-se-priste/


Help us tackle fake news.
Rate this article for better journalism.

Average Rating :

You are not logged in. Please login to continue

Article Quality:
I recommend:

Ratings

 SidebarRight
Suggestions to follow
Users
13090